Hemtjänst

Välkommen till Björkstadens Omsorg

Ett tryggt val av hemtjänst.

 

Vi på Björkstadens Omsorg tycker det är viktigt att du ska känna dig trygg med din hemtjänst. Ett sätt att skapa denna trygghet är att vi jobbar i små personalgrupper och på så sätt lär du känna din personal.

Hur ansöker jag om hemtjänst?

 

 

Björkstadens Omsorg lever och verkar utifrån hur vi själva vill bli bemötta och omhändertagna.

För oss är hemtjänst lika med socialt och fysiskt välmående och ett tryggt skyddsnät när du har behov av omsorg, oavsett vilket slag.

 

Hos oss har du möjlighet att ha inflytande över din hemtjänst. Du är med och planerar vilka dagar och tider dina insater ska utföras och på vilket sätt du vill ha din hemtjänst utförd.

 

 

Tjänster

Björkstadens Omsorg erbjuder hemtjänstinsatser utifrån ditt biståndsbeslut från Umeå Kommun. Exempel på hemtjänstinsatser är: städning, tvätt, inköp och hjälp med personlig hygien.

 

Vi erbjuder även avlösning i hemmet.

Syftet med avlösning är att underlätta för dig som vårdar en närstående i hemmet. Med avlösning får du som anhörig möjlighet till vila, rekreation och sociala aktiviteter.

 

 

 

Tilläggstjänster

Behöver du hjälp med något som inte ingår i ditt biståndsbeslut erbjuder vi hushållsnära tjänster med RUT-avdrag. Vi vänder oss både till hemtjänstkunder som vill komplettera sin hemtjänst och till personer

som saknar biståndsbeslut och själv vill bestämma

över innehållet i sina tjänster.

 

Exempel på tilläggstjänster kan vara snöskottning,

byta gardiner, hushållsysslor eller följe till sjukhus

eller vårdcentral.

Björkstadens Omsorg AB

 

Org. nr 559127-7164

Tel: 070-358 08 80

 

Mail: info@bjorkstadensomsorg.se

Godkänd F-skatt

 

Copyright Björkstadens Omsorg AB, All Rights Reserved